susu badan

Anak sy baru 3 bulan lebih...tp susu bdn sy mcm nk kering...tolonglah sy nak sgt susu kan anak sy balik mcm mula2 dalam pantang...mcm2 dh makan....susu tkda pn sy kerap jgk bg dia df utk aktifkan susu sy...ttp takder jgak..sedih rasanya

2 Balas

sis , join group happy breestfeeding malaysia kat fb .. kat sana banyak ilmu pasal penyusuan .dont giveup anak baru 3 bulan .. yang penting set kat mind salu think positif jangan stress insha allah susu ibu sentiasa cukup ❤️

Boleh ikhtiar guna omb nufiya in shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/nufiya