Baby late premature

Anak sy baby prem yg lahir pd 35minggu. Skrg da 4bulan.. 2 owg abang nye batuk n selsema. Dah bwk ke klinik pd hari Selasa, doktor bagi ubat cair kahak n titik hidung. Hidung sumbat sy boley sedut lagi. Kahak n batuk tu ta taw mcm mne na tlg baby..smlm baby agak kurang menyusunya myne sbb sakit tekak, arini suara baby pon serak. Ade ape2 cara atau petua yg boley bantu baby sy tak?

1 Balas

kalau awak nampak makin teruk, awak p neb la. sedut gas.

5mo ago

setakat ni belum smpai tahap perlu neb lg cume suara dia yg serak sakit tekak kot kan