Bayi selsema batuk

Hi, bayi Sy 1 bulan 4 Hari. Hidung sumbat, ada kahak. Nafas mcm brbunyi kahak. Batuk sket2. Ada petua x nj hilang kan ?

1 Balas

cuba ibu buat minyak bawang putih.. bakar bawang putih smpai kehitaman.. lpas tu tunggu sejuk n lenyek dengan minyak zaiton/minyak masak.. sapu kt hidung baby, dada, blkang, tapak kaki n tapak tngan.. selawat dalam masa yang sama.. in shaa Allah cepat kering batuk selsema nya.. moga baby ibu cpat sembuh..Aamiin