Confuse merangkak atau tidak

Anak sy 8bulan. Dari 6 bulan lagi dia dah buat posisi merangkak. Dari duduk ke posisi merangkak dia boleh. Tp bila nk kedepan,punggung dia terus turun jadi mengengsot. Kalau mengengsot mmg laju. Kalau sy duduk kan dia di antara kaki sy, dia suka cuba untuk panjat kaki sy and cuba untuk berdiri. Sy confuse adakah anak sy bakal skip fasa merangkak dan terus berdiri. Dia juga lebih suka dipegang tangan dan didirikan #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hai sis ada juge baby yg skip fasa merangkak tapi kalau sis x confirm sis record t tunjuk dekat nurse n doc utk kepastian 😊