Betulke...

Anak Sulung Dah 10 Tahun Lebih.. Lahir Secara Czer.. Pernah Rasa Sakit Nya meneran.. Sbb Dh Bukak Jalan Beberapa Cm.. Tp Xdpt Nak Teruskan Sbb Emergency Face Presentation.. Skarang Mengandung Lagi Dah 32 Minggu.. Makin dekat dah due date 11.11.19..orang cakap jika jarak jauh anak 10 tahun ni beranak nya mcm anak sulung.. Neves nya.. Harap boleh normal kali ni. Mcm2 dugaan kali ni.. Kencing manis..air tetuban kurang..

12 Balas

Saya pun mengandung anak ke 2 jarak 10 tahun.due pd 15.11.2019.semoga Kita sentiasa dipermudahkan segala urusan Kita sis.insyallah