Yang pertama

Anak sulung adalah yang pertama menghuni rahim ibu.. Berapakah umur ank sulung anda sekarang..?

343 Balas

10 tahun dah,and the only One My hero buat masa ni, Seorang anak merangkap abg yg syg pada adik2 nya..xlupa merangkap pembantu ibu dlm urusan harian..Ibu sayang Abg Adam ketat2😘

tp anak sulung sy adelh penghuni rahim sy yg ke4..jdi tidak semua ibu2 bnasib baik..tp sy ttp bsukur..skrg sy 17w preknen for 2nd. aminn yaAllah

Alhamdulilah 16thn kaklong.. tahun dpn in shaa allah dapat adik lgi stelah 12thun jarak dri ank ke 3

penghuni rahim pertama anak syurga . yg sulong baru 10bulan 😍

bru 14w3d dlm perot mommy, inshallah kluar mei 2021 nnti ❤️

1y11m. Expecting twin next year 😁 doakan saya ye

Alhamdulillah dah 15tahun kaklong. Kejup je masa berlalu.

Alhmdulilah anak sulung saya dah ber umur 4tahun 1m 12d

2tahun 10bulan,bakal jadi kakak xlama lagi...😊

anak pertama 8 thn,anak ke 2 6 thn,anak ke3 2bulan😆