DUE DATE ANAK SULUNG

Hai semua..nak tanya..kalau beranak anak pertama atau sulung selalunya lepas expected due date atau sbelum EDD?

9 Balas

ofkos xkn sama situasi kta dgn org oan baik 1st baby atau bby sterusnya.. tp sbg pndua.. seminggu sblm due date dah kne stnby dah.peka dgn tnda2.

x smestinya sama semua sis..ada yg awal,ada yg lmbt dr due date. klau sy, anak prtama lahir sminggu awal dr due date

Setiap org xsama..depend pd bby bila dia nk keluar..sy 1st bby 28w dah keluar

Depands on the baby.. tapi selaluye lambat atau lebih seminggu

Anak sulung selepas duedate..lewat jugak beberapa hari..

Saya bersalin sehari lepas due date 40minggu1hari.

Bernk ank slung 36 mnggu sblum due date nye☺️

saya sebelum EDD.. 38w.. tiga2 anak 38w

anak sulung saya on edd. alhamdulillah