macam mana nak pisahkan anak dari isap cap gantung? anak tahun depan bulan 5 dah 4 tahun...

anak suka isap time nak tido & gentle time minum susu...

16 Balas

mak oiii lama nyaaa . masih ada susu lagi ke puan ? memang kena kental lah jangan bagi dia breastfeed . bagi botol susu .

Lama sangat dah tu sis. Kalau anak sedara saya pun ada macam tu. Tapi kena tegas cakap tak nak bagi. Moga dipermudah ya sis

berbulan² juga lah.. anak saya 3 tahun saya ajar, 4-5 bulan camtu baru berjaya ..tu pun tangan masih nak pegang2 😁

Sye pun fasa nak berentikan susu huhuu . Bnyak cara dh buatt So hati kena kental yaa sis Ank sye nk msuk 3y dah

bubuh apa2 yg xsedap kt puting

lama betol mnyusu