Baby Cirit

Anak saya umur setahun 2bulan. Hari ni hari ke 6 dah dia cirit. Sehari dalam 3-4 kali dia cirit. Makanan dan susu normal/macam biasa. Dia still active. Cuma cirit je sampai bocor. Ada sapa sapa boleh bagitahu sebab apa anak saya jadi macam ni.?

1 Balas

Sis baru tukar susu dia ke?.... Klu Ada tukar susu maybe susu x sesuai.... Klu berlarutan dan dia nampak x sihat... Bawa ke klinik sis...

5y ago

Terima kasih untuk nasihat tu. Seingat saya memang ada tukar susu dia. Dari lactogrow ke nanpro 2. Ingatkan nak sulam. Lepas nanpro 2 habis, bagi lactogrow balik die sakit perut cirit birit. Sekarang saya stay lactrogrow.