Susu Tepung

Anak sy sblum ni minum susu dutch baby okay je, tapi baru2 ni dia mcm cirit birit. Sblum ni dalam 5 ~ 6 bulan dah guna dutch baby okay je.. boleh jadi ke cirit dia sbb susu tiba2 tak sesuai? Sebab awal2 cirit tu dia mcm tak lalu makan, 2 hari jugak tak makan, tp masih cirit. Ubat tak missed pun.. ke acano?

1 Balas

boleh jdi jugak tetibe x sesuai susu.. saya bgi ank saya ducth baby okey lepas tu cirit² nmpk plak ad yg post pasal susu ducth baby ad yg fake mule nye dye cirit² pstu demam on off.. sejak tu saya tukar susu pakai lactogen skarang baby x cirit dah.. rsau jgak..

1y ago

Okayy sis.. terima kasih. Nanti kena try tukar susu ni. Harap anak minum okay 🤲🏻