masalah berat badn baby

anak saya umur 9 bulan.....dia ni ade masalh berat badan,dan kerap selsema .....berat badan dia 5.4 susu ape yg sesuai dgn dia untuk tambh berat badan

9 Balas

sis boleh cuba susu kambing R-Rayyan..memang fokus untuk naikkan berat badan bayi..merawat sembelit anak..merawat ekzema dan menguatkan antibodi..ramai tstimoni dh bjaya atasi masalah2 ni..in sha Allah..sis blh visit ig sy susu_kambing_bayi_dan_keluarga atau fb sy nor iradah ambok..semoga dpt membntu sis

10mo ago

anak sy pun minum r-rayyan tpi tak naik berat badan 😅