mommy buntu

Anak saya umur 2y6m tapi lngsong xnak mkn nasi mahupon jajan aiskrim roti mee atau seperti ksukaan budak2 baya dia..berat dia hanya 10kg dia hanya myusu formula sahaja..mommy rsau dan buntu macam mana nak bagi ank mommy ni makan ya..ade xpetua untuk selera anak atau ubat yang bole bantu anak mommy ni mkn..

mommy buntu
2 Balas

Sama dgn anak sy, bergantung pd susu je..sume dia luahkan, jmp pakar dietitian pon smp pakar ckp, "tak pe la kalau dia mau, bg je la tp teruskan mencuba", hahaha..dh tak de idea dh pakar tu..now 3 tahun dh