Dutch baby atau dumex dugro lagi baik untuk bayi yang sembelit?

Anak saya sush utk berak sblm ni .. skrg saya pakai similac tc .. mmg ok .. tapi harga agak kayangan utk org seperti saya yg mkn gaji ni .. boleh puan² bg pendapat .. tq...

2 Balas

susu fm ni ke try dulu sis.. anak sy msa nb sy bg levtogen dia mcm nk tknk isap mcm nk jeluak. najis lak ketul2. bg s26 gold berak lancar tp najis dia busuk sgt kadang ada muntah.. sy tukar ke dutch baby alhamdulillah sehari 1 atau 2x berak lancar najis tk busuk sgt dan tk muntah minum. sis kena try n eror

Ank saya susu dumex dupro puan kne try and error dlu susu ni ye takut tk serasi dgn baby puan