susu

Utk susu baby mana yg lebih ok lactogen, dutchlady atau dumex dugro?

5 Balas

kne cube sis . bru tau sesuai ke x . beli yg pek kecik2 je dlu tok percubaan . klau najis ok . bby minum pon ok . ok la tu sesuai dgn bby . mcm ank prtMa sy dlu msw bby munim enfalac A+ sesuai dgn dy . mahal tpi trokse by sbb dy usus xmatang doc kata wlU pon dy lahir ckop bln . da 1thn lebih bru tuka susu dy . dy minum dugro . klau ank ke dua sy dugro cirit birit xsesuai dgn dy . sy try sustagen bru ok najis dy . mse awl bg je najis dy xok dlm seminggu tu sbb proses penyesuaian . lps seminggu bru najis dy da ok . klau bby munth2 minum susu fm tu pon tnde xsesuai sis . ad juga mommy yg bg susu berasas kn kambing bkn lembu . brgntg sis . lain org lain penyesuaian .

bole cuba dulu sis satu2 tp beli pek kecik laa .. baby sy skrg sesuai lactogen

4y ago

Tida sis sbb baby sesuai minum lactogen

Kena try n error. Sy bg baby dugro.

Ikut kesesuaian baby. Kena try satu2

Lactogen