Tak berjalan lagi

Anak saya setahun tiga bulan, masih belum jalan lagi tetapi dia merangkak, dia ada jalan tetapi pegang meja atau sofa.

5 Balas

Sama la sy mcmtu jgk 😭😭 klu pimpin tgn, laju je nmpk mcm dah pandai berjalan. Tp bila cuba sendiri, mcm takut2 pulak 🙄

5y ago

Sama mcm anak sy sis

Xpa sis...take time. Dia tngah usaha lh tu. At least dia dh bejalan dgn support.

X apa sis, anak saya yg sulung pun setahun 2 bulan baru pandai jalan sikit2

xpa sis lama2 dea bole jalan lah tuh😁ank sy 1y4m baru lancar berjalan

Normal sis..setiap baby perkembangannya berbeza