Ingin tahu

Hai mommy² smua.. assalammualaikum.. nak tnya anak saya lagi brp hari je nak masuk setahun tapi dia masih tak boleh nak imbang badan sendiri. Jalan nak tapi mesti nk pegang saya. Org setahun berjalan yg dia setahun baru nak belajar merangkak. Normal ke kalau mcm tu. #firstbaby #ingintahu #1stimemom

Ingin tahu
1 Balas

Asalkan by 1y4m dia dah boleh berjalan tanpa bantuan. Kalau dah masuk 1y4m ke atas belum boleh jalan sendiri, mungkin dikira lambat