Anak 7 bulan

Anak saya sah 7 bulan, tapi saya masih rasa badan cepat letih..normal ke.. nak makan apa bagi badan cergas ni.. hmm

3 Balas

sama la sis. Ku kira akan kembali cerdas . bole laju bt kerja , tangkas haha. Ni makin lama , makin ada ja dtg sakit2 . Skg bminggu2 dah sakit tulang belakang. Kaki pun rapuh. lutut tu mcm mudah nak seliuhnyaa . Mcm penguin dh kalau dtg sakit kaki tu. 😂 sy penat tgk keadaan diri saya . Kdg tmenung .. kenapa badan sy ni

kalau sy la kan,makin baby besar,makin cepat penat sy rasa. baby umur mcm tu dah pandai merangkak,memang terkejar-kejar buat kerja. lebih2 lg bila baby diajar potty training,extra penat

Ada pape supplement tak sis amek untuk cergas?