Salam Dan selamat ptg.saya nak tnya..Ada ka normal kalau bayi usia 4hari keluar darah dari kelamin..

Anak saya perempuan Dan baru 5 Hari

Salam Dan selamat ptg.saya nak tnya..Ada ka normal kalau bayi usia 4hari keluar darah dari kelamin..
2 Balas

biasa hormon dari ibu dia jd mcm period kt baby girl. kalau baby boy kne cek doktor. kalau x hilang kne jmpe doktor gk

baby girl normal keluar darah sikit2 masa awal kelahiran. nanti akan hilang dlm masa beberapa hari.