Cerai susu

Anak saya menyusu bila nak tidur je...Tidur siang ke malam mmg dia nak ngempeng. Ada tips tak cara nak cerai susu badan utk anak yg suka ngempeng ni? Pliisss... bantu saya.. . Dia dah nak beradik bulan 12 ni. Badan umi pun makin sakit2. Susu pun dah makin xde. Dia cuma nak ngempeng utk tidur je😭

1 Balas

Cuba tengok Google sis

2y ago

sebab dah google pastu segala benda tak jalan.🙂 adik dah 7 bulan pun skrg. haha. masih melekap juga kakak nya. takde siapa nak bantu ceraikan susu. dah ada adik ni lagi jenuh