Anak masih ngempeng

Salam mommy2.skrg sy preggy dh 7mggu.Masalah nya ank no 2 sy tu dh masuk 4tahun tapi dia masih nak ngempeng lg2 waktu nk tidur.Ramai dah warning kata time pregnant jgn bg ank menyusu lg.sy tau susu dh mkin tiada.tp ank tetap nk ngempeng lg.sy rsau jd ape2 kt bby.ada cara tak utk cerai susu ?

1 Balas

alaaa sis same mcm sy 😭😭 igt sy sorg je😅umr ank pon sme. sakit puting da die duk isap wlaupun wktu tdo je. sy pon xtau dh nk buat cmne , ckp mcm2 pon tetap die nk isap juga kan 🥲 try sis nti letak sirap ke buat2 berdarah😂 , letak perisa yg die x suke ke d breast. sy bgtau sis je dlu, sy pon xbuat lg 🤣