Berak cirit Tiga Hari Baby 7month

Anak saya masuk hari ni dah hari ketiga cirit-birit. Sejam sekali kadang tak sampai sejam berak dah. Dua klinik gi doktor bagi ubat probiotik bancuh air je. Anak tak meragam, makan minum semua nak tapi kerap sangat cirit-birit. Ad yang pernah alami tak?

2 Balas

Anak saya pernah jadi macam ni awak. Pakej dengan muntah sekali. Kejadian berlaku tengah malam sampai esok pagi. Esok pagi pukul 9 saya bawak pergi klinik, dapat ubat jugak. Tapi paed ada pesan kalau petang masih lagi tak okay, bawa ke hospital. Alhamdulillah petang tu dah okay. Doktor takde suggest untuk ke hospital? 3 hari tu terlampau lama. Better awak pergi hospital.

ank sy pn 7m..cirit dah 4hari. doc bg prbiotik dn ubt cirit..utk 2hari. kmren last mkn.arini dah ok..