Tak nak makan

Anak saya masuk 9 bulan ,susah nak makan susu botol langsung Tak nak,susu badan sahaja ,berat 7kg je.. Dia asik tutup mulut kalau Kita suap.. Mcm mna nak buat dia mkn dn susu botol.. Air susu bdan saya kadang ok ,kdang skit

2 Balas

Ank saya dulu mcmtu,lgsg xnk mkn real food. tapi dia ada selera makan buah. Jadi sy bagi dia mcm mcm buah dlm sehari tu. 95% of his diet makan buah and the rest hisap susu formula.

sy bg ssu formula dgn sudu..klau dgn botol die tolak xnk..skrg msuk setaun..10kg..mse 9 bln aritu 8.3.jns milih mkn jgk

2y ago

skrg susu biolac..utk tambah berat bdn..3 kali seari..200ml.sebelum setaun aritu bg similac 4/5 kli seari.