BABY TAK SUKA BEDUNG

Hi anak saya kalau bedung asyik menangis je . So tido malam memang tak bedung . Takpe ke

3 Balas

takpe je. bedung ni nak bagi dia tidur jangan ada terkejut2 & lena lama sikit. mcm ank sy klo terkejut je auto nangis kena pujuk balik bagi tido. certain bby terkejut pon boleh sambung tido. depends. sy share article ni. semoga membantu. https://my.theasianparent.com/bedung-bayi-sampai-umur-berapa

anak saya start dpt kt saya mmg jarang la dia bedung sbb mmg tak suka, so tak bedung pun. tapi mmg cpt terkejut sikit la. bedung ni tamau bagi dia tkejut je.

anak sye pon sama .xsuka bedung. klau bedung lgi xlena dia tido. xbedung cepat trkejut2 tpi die still tido. risau jgk .tpi die lagi ok xbedung. 🥲