Susu Formula : Berapa Ml?

anak saya harini cukup sebulan 5 hari. Sekali minum 90/100ml 😂 nurse kata banyak anak saya minum. Ibu2 dekat sini bagi anak minum berapa ml? saya kalau kurangkan, udah nangis nak lagi 😂😂😂😂

17 Balas

perut baby baru lahir kecil lagi. jangan la paksa baby minum banyak. takut mudarat di kemudian hari

4y ago

anak saya dah 4 bulan sis 😆 memang demand dia lain macam. sepanjang dia nak susu banyak, xpernah pulak muntah susu sebab full 😂 sekarang ni je dah xnak banyak😂 saya plak riso sebab berat anak naik 600g je bulan ni huhuhu

sy kasi ikut panduan pada kotak or tin FM tu...anak sy mmg kuat minum...

Anak sy pn 3 oz umur 24 hari.Bf kdg2 sbb susu kurang

nangis sbb lain kot, maybe nak sendawa ke..

semua baby xsama demand nya

depends pada baby

Anak saya 2oz je