Baby 6bulan kerap muntah

Hi mommy , nak tnya anak mommy selepas makan suka keluar balik x makanan tu ? Contoh muntah balik tpi sehari sekali cmmtu ? Anak saya bila dia makan lalu je bila nak last2 tu dia tkboleh pi dia muntah keluarkan balik semua dh 3hari dh mcmtu selepas makan tpi sehari sekali jala tkla banyak kali . Risaula dia mcm geli makan kdg kdg kena blend halus bru dia makan kdg dia suka jerit sampai nak muntah hm normal ke baby mcmtu?#firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

Anak minum susu apa? Mungkin terlalu kenyang sebab tu boleh muntah kot. Its okay ibu, jangan letak expectations terlalu tinggi, sebab anak baru belajar makan. Ambik masa sedikit untuk adapt.

1y ago

Okay. Better bawa pergi check untuk kepastian.