Morning sickness

Apa yg momy2 semua makan masa alahan yg sgt teruk?saya ni sampai xleh bau apa2 makanan bygkan mkanan pon xleh nak muntah..buah pon ada makan tapi keluar balik..biskut celup air milo pon keluar balik😞 takut bby xckop nutrien..makan ubt pon kdg lps mkn biskut pastu trs baring takut muntah..#bantusharing #pregnancy

2 Balas

Saya dulu biasakan diri minum air masak awal pagi. But maybe sis boleh refer article ni: https://my.theasianparent.com/morning-sickness-ibu-hamil

Samaa, saya ingat saya sorang makan buah muntah balik minum air masak pon kdg2 muntah balik ..kdg sedih tkut badan sdiri dh anak xde zat😔