Selepas nyusu badan bayi muntah memancut

Anak saya df & susu fm tapi stiapkali bg nyusu bdn anak msti muntah mmncut tp skli jela slps nyusu bdn. Tkda la berlarutan. Tapi kalau lps bg susu fm elok tk muntah . Kenapa ya

2 Balas

Sama macam baby saya. Tapi dia minum susu fm. Mungkin perut masuk angin dan minum laju. Kadang saya pun seram tengok dia minum laju.

1y ago

tuka botol ja sis beli yang anti colic

susu awak byk tak?, or dia hisap tergopoh2x ke .

1y ago

sama la mcm anak saya, yg tuh la yg buat dia tersedak. tapi awak bagi dia mgiring la, apa2x senang.