Anak 9 bulan taknak susu botol waktu malam dan pagi.

Takpe ke kalau anak taknak menyusu malam dgn bangun pagi. Selalu offer botol susu fm kat dia waktu malam n pagi2 sblm dia bangun tapi dia refuse. Kalau malam tu dia nk bf je. Tapi masalahnya di bf kejap2 pastu sambung tidur. Try bagi botol dia tamau. Sebab kata org kalau nyusu malam boleh naikkan berat bdn. Tapi masalhny klo nyusu bdn dia nyusu kjp mcm utk tenangkan diri dia je. Pastu lepas. #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

2 Balas

tak perlu risau kalau berat baby awak okay. baby berak kencing okay. just follow demand baby awak😊🫰.

11mo ago

Ok sis tq skg ni tgh pulun bagi makan je

as long as berak n kencg ok.. rse nye ok tu.. skg feed on demand..

11mo ago

iye ble gigi nak tmbuh mcm2 prangai.. mnum sikit, mkn pun ikut mood.. kdg nak, kdg x nak..