Penyakit Apa?

Anak saya demam seminggu lepas demam keluar ruam ruam merah satu badan. Boleh keluar rumah tak? Apa patut saya buat?

1 Balas

Sama mcm ank sy. Lpas lega demam smggu naik ruam. Xnmpak dia garu2 pn. Jd xgtal la rsanya. Tp risau. Bwak g klinik doc ckp tu biasa. Virus nk kluar dri bdan. Take time skit ad 2 3 hri dh hilang. Ank sy 4hri hilang. Last naik kt kaki. Lpastu bransur hilang.. 😊 doc bagi ubat calamine utk sapu ja.