Anak tak nak makan

Anak saya dah umur 6 bulan so saya bagi la makan bubur nasi, lepastu cuba carrot/spinach dll. Tapi dia tengok sudu je menangis. Die masih fully bf and tak penah ada botol susu. Dia nak direct breast jeee yang masuk dalam mulut dia dan tak nak makan. Ada sesiapa yang situasi macam saya tak? Atau ada apa2 suggestion? Buntu sangat. Takut anak saya susut.

1 Balas

Try mkn dgn/depan dia? Bg dia teringin nk mkn jugak. Tp certain babies mmg xnk mkn lg ms 6 bulan