jadual vaksin

anak saya dah terlepas vaksin untuk 2 bulan.. jadi saya bercadang nak ambil di klinik swasta.. utk cucuk 3 bulan boleh ke nak dtg semula ke klinik kerajaan utk ambik vaksin.. anak demam jadi dh bertukar2 tarikh sampai 3 kali😅😅 boleh ke campur jadual vaksin swasta dan kerajaan utk bayi.. trima kasih

1 Balas

mcm pernah tgk post kt fb psl vaksin anak skrg masa umur 6 bulan. 2 bulan dh takda. sorry kalau silap

4y ago

saya tk pernah pos di fb😅 soalan sama mcm saya ke