Jadual vaksin

anak saya dah terlepas vaksin untuk 2 bulan.. jadi saya bercadang nak ambil di klinik swasta.. utk cucuk 3 bulan boleh ke nak dtg semula ke klinik kerajaan utk ambik vaksin.. anak demam jadi dh bertukar2 tarikh sampai 3 kali😅😅 boleh ke campur jadual vaksin swasta dan kerajaan utk bayi.. trima kasih

1 Balas

Klau dah terlepas tarikh vaksin, puan boleh call kk untuk dapatkan tarikh baru. Saya pun pernah trlepas tarikh vaksin utk anak dan nurse kk bagi tarikh baru, takde masalah. Klau bab campur jadual vaksin antara swasta dgn kerajaan, boleh cuba consult dgn nurse / doktor masa checkup anak. Semoga urusan puan dipermudahkan

4y ago

Sepatutnya okay je takda masalah.