Susu formula

Hi mommies. Nak tanyaa , anak saya sebulan tak berak harini (24 jam). Sebelum ni dia bf + minum susu karihome. Berak semua okay , 2-3 kali sehari tapi harini saya baru try tukar susu dia pegi similac inte-p. Dia tak berak 24 jam ni sebab susu tu tak sesuai ke ?

2 Balas

tgk 2-3 hari ni dlu. klu tukar susu mendadak mmg mcmni.

3w ago

ok lg sbb baru tukar susu. usually klu nk tgk serasi dgn fm baru kena tgk dlm seminggu