BELUM BERJALAN

Anak saya dah masuk 1 tahun 4 hari. Masih belum berjalan. Selalunya anak mommies bila ye anak2 boleh jalan?

7 Balas

Anak saya 1 tahun 10 hari pun masih belum pandai jalan sendiri. Dia pandai meniti meniti tu laju. Gigi ada 10 batang dah dan mulut byk cakap pandai meniru bila org sebut perkataan. Tak sabar nak tggu dia pandai jalan sendiri. Takpa mommies, perkembangan anak lain lain 🤗

Anak sy 1 tahun 7 hari. Boleh berjalan pegang sofa je tepi2 tapi tak pandai diri sendiri tanpa bantuan. Yg sy risau sampai skrg langsung xde gigi … mmg risau sbb rata2 anak dah ade gigi tp anak sy sampai skrg bayang pon xde.

ngam setahun bjalan tnpa bantuan. tapi klu bby dh blh jalan dgn sokongan tu ok dah. kena rajin bawa pi grounding supaya dia tak gayat

ank sya pn x pandai jln lagi umur dah setahun lapan hari risau gak ada cara tak nak cepatkn baby kita bejln

anak sy setahun sebulan baru pandai jalan. inshallah mommy semua baby perkembangan berbeza

ank sy 2orng pling lmbat pun 1 tahun 2bulan..yg 2orng lagi genap stahun dh pndai bjln...

samala kita. doc pun ckp ok je