bayi 6bln cirit birit

Anak saya dah 5hari alami cirit birit berterusan..saya bf dan susu formula..mmg tak tukar susu lagi..makanan awal saya cuma beri bijirin beras saja..saya dah pergi dptkan rawatan di kecemasan hospital kerajaan pd hari kedua dan cuma tambah air.. doktor amil smpel darah.. semuanya normal mmg tak kena masuk wad..doktor cuma bg air garam dan ubat demam..yg risaukan saya smpi hari ni keadaan dia tetap sama shari berak lbh dr 10kali..dia masih aktif cuma sedikit meragam akibat ruam dia punggung sbb kerap cuci najis 😢..ibu saya juga rawatan cara tradisional dgn sapu herba dekat perut tp masih tak berjaya legakan dia..saya perlu siapa saja yg ada pertua boleh kongsikan dgn saya.. atau saya perlu kembali ke hospital jika keadaan ni masih berlanjutan sehingga esok..

1 Balas

up..sy prnah jga anak cirit birit..mngkin blum biasa mkanan yg sist beri kot..sy bgi anak bubur nasi yg suda kena tapis..bgi suam2 skit..jgn sjuk sngt..spya perut anak selesa..