Anak tak nak makan

Anak saya dah 1tahun 8bulan, langsung tanak makan. Sikit pun tanak. Risau asyik minum susu formula sahaja. Macam macam cara untuk bagi dia makan tapi tetap gagal. Apa yang perlu saya buat? Ada supplement yang boleh tambah selera anak ke ?

2 Balas

nak share sikit sy ada ank buah nak masuk 2years. dia pun susah makan. cuba perhati dia ada masalah sensori ke. kalau ada boleh bykkan sensory play dgn dia di rumah atau pergi grounding jgk. nanti sikit² mungkin dia akan selera balik.

4mo ago

Terima kasih yaaa ☺️