Susu badan drop

Susu badan saya drop disebabkan stress yang melampau 3 minggu lepas 🥲 anak baru 9 bulan tapi susu badan dah takde . Macam macam dah buat , minum air yang banyak , makan ubat tambah susu , makan benda yang saya suka tapi tetap tak jadi . Dan sekarang nak bagi anak susu formula dah 🥲 ada cara lain tak ? #pleasehelp

1 Balas

sy pon mcm sis,, mkn milkbooster pon kdg2 naik kdg2 drop.. kene ada jadual pam dan kene follow rapat,, tak boleh miss.. sy kalau tak ikut waktu pam,, mmg sikit la susu,, kalau follow cantik,, ada la 2 oz sekali pam.. huhuhu..

1y ago

nak naikkan susu memang makan masa sis.. sabar dan positif,, sy pon dekat sebulan baru naik,, mmg kene bnyk sabar.. pam je.. angin pon pam je.. cuba tgk cara power pumping.. dalam 2w dah nampak hasil walaupun sikit.. kdg2 demand anak yg sikit pon mmg buat susu sikit.. anak sy start 6 bulan demand hanya 3oz sekali minum.. search la pasal demand and supply ni.. faham kan baru otak kita boleh hntr proses susu lebih bnyk.. gitu la.. jgn putus asa ye.. susu tu ada,, cukup utk anak.. ok sis