Perkembangan Kanak Kanak 2tahun Tapi Dia Tak Boleh Jalan Dan Bercakap.

Anak saya boleh berjalan tapi saya tengok dia kurang berkehendak untuk berjalan. Dalam permehatian pakar. Macam macam rawatan kami telah lakukan. Sekarang kami bercadang untuk hantar dia ke playschool untuk perkembangan. Seorang saya sangat khuatir dengan dia punya pembasaran.

2 Balas

Sis kne slalu buat latihan ngan ank..biar ye berpijak atas rumput or pasir..biase dia dengan permukaan tanpa alas kaki

omg tumbesaran xaktif