perkembangan anak

Hai anak saya ada masalah lambat perkembangan dan masih tak boleh cakap macam kanak-kanak seusia dia sekarang 2t 7m..dia dah ada adik yang berusia 2m..saya dalam dilema nak fokus pada anak2 saya nak fokus pada adik si abang terabai nak fokus pada abang si adik terabai..ada sapa2 boleh tolong saya..saya sangat perlukan nasihat dalam hal ni

1 Balas

boleh jumpa dr utk rujukan speech therapy dan cara kerja utk child development