Tak berak dah 11 hari

Anak saya berumur 28 hari tapi dye xberak dah 11 hari adakah dye ok atau tak? Dye minum susu badan campur formula.. tetapi formula tu dye minum sikit je dalam 2ml tp bukan hari2 sye bgi kadang2 je.. boleh share spe ada pengalaman cmni?

2 Balas

Andai baby minum susu badan , sis tak perlu risau . Cuma andai lebih 5 hari kena tanya doktor sebab sis campur susu . Boleh stopkan mana satu untuk tengok punca susu fm atau badan . Kalau kuat kentut maknanya angin dlm badan baby banyak , kdg tu punca dia tak berak . Takut susu fm tak serasi walaupun sikit sis bagi .

bb ade meragam x..perut keras x

2y ago

klau xde masalah camtu ok la..y risau kalau bb meragam..xselesa..perut keras buncit tu takut semelit