Baby kahak

Salam, macam mana nak tahu yang baby tu ada kahak ek.. sebab sye asik dengar bila anak sye bernafas masa tido mcm berkahak.. tapi dye x batuk pun.. anak sye baru 1 bulan lebih dan dye minum susu dupro.. ke sebab susu tu dye berkahak.. sebab ada dengar susu fm pun boleh penyebab kahak kan.. tu yg kene try & error.. dan lagi 1 yg sye dengar memang kahak ke atau memang nafas dye?? Risau laa 😞.. risau dye x selesa.. tapi tengok dye ok je #pleasehelp

5 Balas

sama macam anak saya,.. dia pon minum susu dupro...nafas pon mcm ada kahak... risaukan keadaan dia, saya bawak g klinik... doc kata tkde kahak..paru2 pon ok.. better sis g klinik cek kalau risau..

6mo ago

awak maseh teruskn ke susu tu

Anak sye pun mcm tu dlu.. Sye tnye Dr, Dr ckp normal utk newborn.. nant akan hilg sendri.. Klu awak nk lebih kepastian, bley ke klinik.. x pun nant next checkup tnye trus kt Dr..

Ank sy dri lahir smpai 3 bln mmg berkahak je . Lama2 ilang sndiri . Sy siap bwk ank g suction n nap .. mmg berkesan jgk .

bby kita pun sama .umo dah 4buln..maseh bunyi khak2 mcm tu...kita try morinaga...ok je..

Anak sy pun sama dri lahir smpai skrg still ada,