Assalamualaikum..sye nk tnye normal ke klu baby xberak Shari 2..

Saya nak Tanya harini baby saya dh Masuk 59hari (1bulan 28hari) tpi sejak semalam dye xberak pagini pon sme..normal ke ye sbb sbelum ni hari2 dye akan berak,Dan dye fully bf.. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #firstmom

1 Balas

klu fully bf normal je..jnji perut ank x keras..ank sye smpi smgu lbih x berak..bwak pg klinik..nurse kte normal..jnji susu bdn..

2y ago

aah prut dye ok je...owh bru tahu risau jgk sbb xpenah jdi mcmtu...