Cara membuka selera anak makan.

Anak saya berumur 2 tahun. Masa 6 -1 tahun lebih dia berselera makan. Namun, sejak umur 2 tahun dia semakin kurang selera makan. Kalau makan nasi dengan lauk dia lebih suka makan lauk daripada nasi. Hinggakan saya buat nugget nasi homemade campur dengan kentang dan lobak merah yang kedua2 nya sudah di potong hancur. Adakah ada berkhasiat jika anak2 makan makanan yang seimbang dicampur menjadi nugget ?

1 Balas

Klu mcm kmi bgsa campur, knk2 x blh sllu dberi mknn bergoreng wlpn nugget homemade sbb blh mybbkn tonsil,demam so klu x mkn nasi,bg mi,bijiran, bubur..