Hai ubat demam apa yang budak suka minum?

Anak saya baru lepas keluar wad sbb demam panas. Hospital bagi ubat demam tapi dia taknak makan. Selalunya dia sgt mudah utk makan ubat.. bila saya rasa ubat tu pahit2 dan perit di tekak.. jadi ubat demam mana yang anak anak suka makan.. tanpa rasa pahit.. tolong share ubat apa yang anak anak mommy boleh telan dan rasa mcm mana

6 Balas

baik mommy semua.. sy akan cuba ubat axcel oren tu.. kne beli ubt demam stnby sbb risau kena demam panas.. smpai kena sawan tarik😔

Boleh cuba tanya dekat pharmacy. Pharmacy akan recommend ubat apa yg selalu parents beli yang budak2 suka

Axcel oren rasa masam2 macam vitamin je ☺️

excel oren sis dkt pharmacy ada jual

klau ank2 sy suke y Jenis axcel oren

bole tny kt farmasi