Ketika hamil demam tapi xboleh makan ubat,macam mana cara untuk merawat selain makan ubat?

Saya demam,tapi tak makan ubat sebabkn prgnt,so ada tak cara lain untuk merawat demam,sakit badan,panas,selain makan ubat? #pleasehelp

2 Balas

letak tuala basah dekat leher & dahi. tukar bila tuala rasa panas. minum banyak air, makan oren, masa baring pakai comforter & sweater bg peluh keluar

Ubat demam/tahan sakit paracetamol ubat yang selamat untuk ibu hamil. Boleh jumpa Dr untuk preskripsi dos & sebagainya. Moga dipermudahkan🌹