Jatuh katil

Anak saya baru jatuh katil 7mo first time.. Sedih tengok rasa bersalah sangat. Mohon mommies doakan anak saya sihat ye

5 Balas

ank sy 7bulan pun pernah jatuh katil. jatuh buai 2x . kepala tersembam lantai. terhantuk dinding. ank sy terlalu aktif dan lasak padahal dia perempuan. sy monitor je. takde muntah2

faham sangat 7m boleh kata baby dah kuat saya masa anak 2m 😌 Allah je tahu perasaan saya. insyaAllah semoga anak kita sihat selalu

Sy masa anak jatuh mula ii pun sy nangis sbb serbasalah , skrang jatuh pasrah rasa , lasak sangatt ye 😌

kalau muntah² terus ke klinik atau hospital berdekatan tau..

Aaminn In Sha Allah. Moga yg baik2 utk anak sis