Anak jatuh katil

Assalamualaikum & hye mommy² semua . Saya nak tanya apa perlu buat if anak jatuh katil ? Anak Saya baru jatuh katil beberapa minit lepas , Saya sangat cuak Tak tahu nak buat apa . Anak Saya 4bulan dan dah stop crying . Perlu ke jumpa Doktor ? First mom . Betul ke if jatuh boleh menyebabkan gegaran otak ?

3 Balas

pantau dlm masa 24j. kalau ada muntah2, demam mengejut segera ke hospital

1y ago

sama2. semoga baby awak dlm lindungan allah❤️. in. shaa allah baby xde pape ye🌻

trus bwk gi klinik je.. kte x tw dlm2 tu mcm mne..

bwk pegi klinik terus lah.

1y ago

terima kasih atas saranannya