Baby Suka Tidur Buai

Anak saya baru 28 hari, dia suka beriba, kalau beriba komperm tido, kalau letak dlm katil baby, asik nangis je... dah lena tidur di riba, angkat letak dlm katil dia, letak atas katil kita, letak atas tilam, last2 celik mata jerit... Papa beli buai eletrik, akhirnya baby lena, asik nk berbuai je... kikiki mommy2 ada tak baby yg suka tido buai...

2 Balas

Sama sis.. Baby sy tdo buai tp jgn tggl baby dlm buai lama.. Klu die da lena try angkt letak ats katil.. Jdkn rutin

4y ago

kalau stop buai, terus buka mata.. 😅😅😅 tak tahu laaa.. org tua tua cakap, nak masuk bulan lain, dia berubah perngai..