Ad x mumy pernah camni..

Normal ke beby baru masuk 6 bulan setiap kali terjga mlm dia akn menangis..sebelum ni ok je tdur..terjga pun x nangis,ni masuk 6 bulan dia start camtu..ataupun tu sbb peralihan bulan...sbb sblom ni ank jenis sangat seng untuk d jga n jarang nangis...ad x ank2 mumy mcmni.n akn ok balik lepas tu...

1 Balas

beralih bulan lah tu,x pun x cukup tidur,terjaga nak susu,as they grow up they need more nutrient kan. terjaga sbb lapar nak susu kot. cuz mine almost 6 months..klau growth spurt mmng kerap nyusu,24hrs ngempeng jek keje.

1mo ago

ha tula terjaga je terus kne sumbat susu....lepas sumbat susu ok je tdo. pastu terjaga lagi trus sumbat lagi.haha.kitenye risau takut terlalu kenyang. .