jalan

Anak saya 1 tahun 5 bulan. Tapi masih tak bersedia nak jalan. Sebenarnya dia dah jalan beberapa langkah dah. Tapi dia macam lebih selesa merangkak. Bila suruh jalan, pimpin tangan dia, dia tak nak jalan.

2 Balas

dia akan jalan bila dia dah bersedia. macam anak saya pun start berjalan lambat almost 2 years old baru berjalan. just bagi support and masa to your child. setiap anak lain perkembangan dia. jangan paksa sangat, takut anak stress

5y ago

baby I preemie dear. dia lahir 31 weeks, sebab tu lambat berjalan. like I said, setiap anak lain perkembangan dia 😊

Anak akan jalan bila dia da sedia